Home   >>   360 panoramabilder   >>   Trusö Live på Kurant, 25 april 09
Melding
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Trusö Live på Kurant, 25 april 09
Brukervurdering: / 6
DårligBest 
mandag 27. april 2009 12:34
Hulda is smooth Info fra kurant.blogspot.com
Trusö fanzine har release for sitt tredje nummer och bjuder på storslagen fest med stumfilmkonsert, performance, sound-collage, konserter, och dj`s!


Program:
20.30 "Hulda är mjuk"
Performance av Matilda Carlid. Urpremiär!

21.00 "Ménilmontant"
Stumfilmkonsert med Internettet

Ménilmontant fra 1926 av Dmitri Kirsanoff, er en stumfilm om to foreldreløse søstre i en fattig arbeiderklasseforstad til Paris som gjennomgår spirende kjærlighet, svik, sjalusi, fødsel og død på under 40 minutter . Filmen var banebrytende både i forhold til mangelen på tekst, bruk av håndholdt kamera og den eksperimentelle redigeringen Kirsanoff tok i bruk. Ménilmontant var en viktig inspirasjonskilde for den franske nye bølgen med filmskapere som Jean-Luc Godard, Francois Truffaut og Agnes Varda. Internettet spiller live til denne filmen som et sett nr 1 og et sett nr 2 seinere på kvelden med dansbare og ikke-dansbare låter.

22.00 Tanja Schlander
Sound-collage från Köpenhamn.

23.00 Internetett
Internettet består av medlemmer fra bl. a. Haust, We were lightning, Superhærp, Okkultokrati og Build nest, sleep, og lager intrumentalmusikk inspirert av Kraftwerk/Neu, Ennio Morricone og Noxagt.

00.00 Midskills:
"Dream on Baby Dream on"

00.30 Salmon and Star dj dj Bivdu-Baby
Spelar pop electro natten lång!

Trusö Live på Kurant, 25 april 09